Pensiunea Gigant Fish, Mila 23

Situata in inima Deltei Dunarii, in satul pescaresc Mila 23, pe Dunarea Veche a bratului Sulina, locul unde natura isi arata una dintre cele mai frumoase si rare fete ale sale.

Pensiunea este amplasata in centrul satului, cu iesire directa pe Dunarea Veche la pontoanele de acostare ambarcatiuni.

Mila 23 este un sat  izolat si de o frumusete  aparte  care este inconjurat de canale, lacuri si stufaris.

Bogate in peste apele din zona vechiului brat reprezinta o atractie deosebita pentru pescari.

Aici poti admira cele mai frumoase rasarituri si apusuri de soare, stolurile de pelicani, lebede, cormorani, plimbandu-te printre multitudinea de nuferi si stufaris.

PENSIUNEA GIGANT FISH

Gastronomia  specifica  zonei propune oaspetilor un meniu variat pe baza de peste, din care va recomandam: ciorba peste, ciorba perisoare peste, saramura, plachie, peste prajit, peste pane etc.

Cu barcile pensiunii puteti face excursii in locuri inedite, putand admira zone de o frumusete rara, pe canale si lacuri, la padurea Letea unde puteti vedea herghelia de cai salbatici, locul unde se varsa pensiune-delta-mila-23Dunarea in Marea Neagra, orasul si plaja Sulina.

Localnicii, in marea lor majoritate rusi lipoveni, sunt primitori si comunicativi oferind informatii despre locurile de pescuit si zonele de vizitat.

O multitudine de locuri de pescuit va stau la dispozitie in zonele din imediata apropiere a satului Mila 23. Noi va putem recomanda cele mai bune locuri in speranta ca veti avea partide si capturi de neuitat.

Scopul nostru este sa descoperiti frumusetile Deltei Dunarii, gastronomia traditionala si sa va relaxati intr-un ambient placut, cu dotari si servicii care au fost gandite pentru a satisface nevoile si asteptarile dumneavoastra.

Mihaela

Totul a fost MI-NU-NAT! Camere spațioase și curate, mâncare delicioasa, gazda foarte ospitaliera. Programul foarte frumos organizat, astfel încât sa fie 3 zile pline, cu cât mai multe locuri vizitate. Barcagiul, domnul Gelu, un om de nota 10. Vom reveni cu drag și recomandam tuturor acesta experienta.